Flash Demos

FLASH DEMOS

E r Flash død? Det er der mange der mener og det er også korrekt at Apple og Steve Jobs har været en medvirkende årsag til at Flash er meget lidt udbredt, efter som Apple ikke understøtter Flash i hverken iPad, iPhone eller på deres Mac. Flash har dog efter min subjektive mening stadig en rolle som interaktivt medie. Så helt død er Flash ikke, selv om fremkomsten af HTML5 Video yderligere prikker til Flash om dødsstødet.

Det er også korrekt at med HTML5 er Flash Video på Youtube heller ikke længere gyldigt og Youtube har allerede udfaset Flash som medie afspiller. Alligevel syntes jeg personligt at Flash (som jeg har arbejdet med siden de glade Macromedia dage) kan noget med interaktivitet som man stadig ikke kan skabe med HTML5. Jeg vil også gerne henvise til denne artikel på FWA det største award site på nettet for Flash. Tag et kig på mine Flash sites som ganske vist er af ældre dato, men dog et besøg værd.

 

Flsh CS Demoer
Flash 0%
Grafik 0%
Html 0%
Javascript 0%

Angivelser af de anvendte resourcer i % er kun ca. angivelser for det anvendte materiale, men det passer rimeligt i forhold til fordelingen. Husk du er altid velkommen til at sende feedback på de viste, demoe sider, Flash sider, Adobe After Effects Videoer.

SEND FEEDBACK PÅ DEMOEN

Send
Flash Demosadmin