About Me

Jeg har i mange år arbejdet med marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand. Har været ansat som Webmaster/IT Administrator i en Dansk/Svensk Virksomhed. Og udover dette arbejdet meget med mine egne private domæner & Support sider.

John Grandt. Grafisk designer og WordPress expert. Jeg rådgiver og driver et GRATIS support site for WordPress nybegyndere.

PHP - 0%
Wordpress - 0%
Joomla! CMS - 0%
HTML/CSS - 0%
Photoshop - 0%

WP FREAK,FLASH GURU, ADOBE AFTER EFFECTS LOVER, GRAFISK DESIGNER & GENERELT LIDT NØRDET.

Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter hos A/S J. Lauritzen’s Eftf. –  Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Men som også byder på udfordringer ind i mellem, samtidig er min arbejdsplads et sted med store muligheder for at udvikle sig med respekt for hinanden. Og en udpræget stor arbejdsglæde der gennemsyrer hele virksomheden. Gode ledere der har visioner og handler efter dem.

Siden er du er dumpet ind på er http://www.grandts.com mere eller mindre et site jeg har valgt at kalde for et Media Experience og Freelance site. Hvor de der besøger mit domæne kan få en oplevelse af alle mulige former for design med mediet i ordets bedste og bredeste forstand. Jeg håber du kan hente inspiration her fra mit domæne til selv at skabe, eller  måske få lavet en ny hjemmeside

Jeg er 58 år og har arbejdet med markedsføring & design siden 1997 og har dermed en bred erfaring med både design til web, grafisk design, CMS systemer, HTML5, jQuery, Ajax og ikke mindst er jeg vant til at arbejde i Adobe’s programer såsom: Dreamveawer, PhotoShop, InDesign, After Effects med videre…

…har du en ide? send den til mig:

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle”
American teacher and writer (1919 – 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro du kan finde mange eksempler på brugen af Adobe After Effects på mine sider…

Mission

Min mission er at lave æstetisk design, der fungerer, og samtidig er nyskabende og ikke mindst æstetisk at se på for mine besøgende. En bedre brugeroplevelse opnås ved at navigationen  er ganske let at gå til. Og samtidig kan du som bruger at finde det du måske? leder efter på hjemmesiden. Det betyder, at du som besøgende. Det er min mission, at du får det bedste ud af min(e) hjemmeside(r) uden at kompromittere kvaliteten af mine sider. Tænk altid responsivt design ind i dine sider.

Vission

Min vision er at lave design som er anderledes og ikke mindst æstetisk. Samtidig skal det udtrykke de tanker og ideer jeg har om web og online tilstedeværelse. Jeg vil gerne give den enkelte en oplevelse ved at anvende den seneste teknologi inden for web design kan jeg være med til at hjælpe dig godt på vej til at inspirere dig er min vision som sådan lykkedes. Jeg laver dog siderne ikke kun for brugerne alene men lige så meget fordi jeg ikke kan lade være at rode rundt med design generelt.

About Meadmin